Functieomschrijving

Je gaat aan de slag in een jong en dynamisch team.

Jij zorgt voor een goede voorbereiding van de middag- en/of avondshift. Je staat – samen met je collega’s – in voor de bereidingen tijdens de middag- en/of avondshift.

Je waakt over de kwaliteit van de bereidingen.

Je staat de zaakvoerder bij in het stockbeheer.

Profiel

Je bent een gedreven kandidaat met een oog voor kwaliteit en service.

Je bent in staat om ook tijdens piekmomenten snel en correct te werken.

 

 

Jobgerelateerde competenties

  • De goederen ontvangen en controleren
    De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
  • Groenten en fruit wassen en schoonmaken
  • Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
    Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, …
  • Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
    Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, …)
  • De ingrediënten doseren en mengen
  • De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, …)
  • De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken

Persoonsgebonden competenties

  • Plannen (= ordenen)
  • Contactvaardig zijn
  • Samenwerken als hecht team
  • Leervermogen hebben
  • Commercieel zijn
  • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit)
  • Omgaan met stress
  • Zin voor nauwkeurigheid hebben
  • Klantgerichtheid
  • Regels en afspraken nakomen
  • Zelfstandig werken

Aanbod

Je komt terecht in een jong en dynamisch team.

Voor gedreven kandidaten zijn er doorgroei mogelijkheden

Marktconforme verloning